Tuvic Szandi

2023.10.04. 17:27

A kőgazdag Veszprém vármegyei bombázó elárulta, miért nem akar dolgozni

A legfontosabb, hogy igényes legyen az ember, meg szerethető, jószívű, és aki tud, segítsen másoknak, ezt mondja Tuvic Aleksandra, aki Veszprém vármegyeiként szerepel a TV2 Kőgazdag Fiatalok című reality műsorában. A lány rengeteget adományoz, imádja az állatokat, néhány év múlva szeretne családot, tervezi, hogy újra részt vesz díjugrató lóversenyeken.

Kovács Erika

Tuvic Szandinak számtalan szépészeti műtétje volt már, de ma már ktészer meggondolja, kés aláf keszik-e

Forrás: TV2

− Nem vagyok ismeretlen a TV2-nél, mert már több műsorban szerepeltem, így nem ért váratlanul, hogy megkerestek. Kis gondolkodási idő után igent mondtam, mert nem volt különösebb programok erre a nyárra −  kezdi a beszélgetést Tuvic Aleksandra. Elmondja, eddig vetélkedőkben szerepelt, most újdonságot jelentett neki, hogy reality-re kérték fel, mellyel megmutathatja a mindennapjait, az életét, és ki szerette volna próbálni magát egy ilyen műsorban is. 

Aleksandra utal rá, szülei mindig is jómódúak voltak, nekik sokat köszönhet, már korán megalapozták az életét, így, mint mondja, könnyű volt feltalálni magát. A szüleiről többet nem akar mondani, erre meg is kérték, sajnálja, hogy valótlan írás jelent meg róluk. Felidézi, gimnáziumi érettségi után felvették az Eötvös Loránd Tudományegyeteme, keleti nyelvek és kultúrák szakra ösztöndíjasan, emiatt költözött Budapestre. Az egyetemet nem fejezte be, amit bármikor megtehetne, de ez egyelőre nem tervezi, mert úgy gondolja, ez nem az ő útja. Idén elköltözött a párjához egy Budapest közeli településre. 

A kérdésre, hogyan telnek a napjai, miből él, elmondja, nincs munkája, de nem is tervezi, hogy keressen, a szülei segítik. Naponta jár többféle edzésre, illetve konditerembe. Aleksandra arról is beszél, hogy többen megjegyzik neki, biztosan azért jár plasztikai sebészhez, mert másoknak meg akar felelni, illetve amiatt, hogy nem volt szép korábban. Ez nem igaz, mindig is helyes csajszinak tartotta magát, és csak saját maga miatt keresett fel eddig több mint tíz alkalommal plasztikai sebészt. Egyébként úgy gondolja, hogy az ember szépsége belülről fakad, szerinte az a lényeg, hogy az ember igényes legyen. Egyáltalán nem érdekli, mit mondanak mások, mindig is saját döntései szerint élt. 

Már gyerekkorában volt egy ideális alkat a fejében, így mindig is szeretett volna nagy melleket és szájat, amiket meg is csináltatott. Eddig volt öt orrműtéte és három mellműtét, de volt fül- és arcplasztikája is, állműtét, zsírleszívás és dizájner vagina műtét. Utóbbinál tökéletesre alakították a nemi szervét, és óriási fájdalommal járt. Zsírleszívásra azért ment, mert azzal töltette fel az arcát, mert ez az anyag nem szívódik fel. 

Korábban évi két alkalommal kés alá feküdt, bevállalós volt, ma már meggondolja ezt. Két éve nem volt plasztikai sebésznél, mert úgy véli, már nincs mit megcsináltatni magán. Azt nem mondja, hogy soha többé nem fekszik kés alá, mert ha lesz gyermeke, biztosan ki kell cseréltetni a mell implantátumokat, és később az arcát is felvarratja majd, mert nem szeretne ráncos lenni. Ma is rendszeresen jár botoxra. Nem bírja a fájdalmat, egy vérvételnél, oltásnál elájul, így minden beavatkozás altatásban történt nála, a botoxnál az érzéstelenítő krém segít. A szülei nem gátolták döntéseiben, édesanyja mindig elmondta a véleményét, de azt mondta neki, járja a saját útját. Aleksandra szerint a szépség relatív dolog, mindenkinek más a szép, a lényeg, hogy az ember jó fej, jószívű és szerethető legyen. 

Szandinak alapvető az igényesség, ő például minden héten jár fodrászhoz, gyakran megy körmöshöz, hogy ápolt legyen, edzeni pedig a feszes bőr miatt. Számára fontos, hogy márkás holmikat viseljen, főként, ami a cipőt és táskát illeti, ruhában, nadrágban ez nem olyan lényeges. Szerencsésnek tartja magát, hogy megveheti ezeket a holmikat. Néhány év múlva már szeretne családot. Úgy érzi, már kibulizta magát, beutazta a fél világot, örül, hogy egészséges a családja, van egy gyönyörű lova. Egyetemista koráig részt vett díjugrató lóversenyeken, amihez, mivel sok ideje van, ismét szeretne visszatérni. 

Az első pónit kétéves korában kapta, és még mindig megvan, ma 35 éves. Több lovat is tart szülei lovardájában. Van egy versenylova is, Antigoné, aki tavaly megbetegedett, ami Aleksandrát nagyon megviselte. Neki születik kislova néhány hónap múlva, amit a lány nagyon vár. Elmondja még, nem hisz az asztrológiában, imádja az állatokat, megérintik a szociális problémák, ezekről közösségi oldalán is gyakran posztol. Mindig is törekedett arra, hogy segítsen másoknak, a rászorulóknak, rengeteget adományoz, de erről soha nem beszél, mert nem akar kérkedni vele, természetes emberi dolognak tartja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!