Bulvár-celeb

2021.11.13. 12:08

Rossz hír érkezett! Kórházban fekszik Kóbor János

Kóbor János kedd óta kórházban van. Hogy mi lehet a baj, azt a család nem kívánja nyilvánosságra hozni.

20210107 Törökbálint Kóbor János az Omega együttes énekese otthonában Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Forrás: Ripost / Máté Krisztián

Fotó: Máté Krisztián

2020-ban sorra érte a tragédia az Omega együttest. Tavaly novemberben Mihály Tamástól és Benkő Lászlótól is búcsúzniuk kellett. Mecky a Borsnak korábban elmondta, bár az elmúlt másfél évben nem koncerteztek, de jövőre, a zenekar 60. évfordulója alkalmából szeretnének egy hatalmas bulit csapni. Most azonban rossz hír érkezett, ugyanis Kóbor János kedden kórházba került. Reméljük, hogy a legendás énekes mielőbb meggyógyul, hogy jövőre méltó módon megemlékezzenek a „születésnapjukról” – írja a Bors.

Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen

– olvasható az Omega hivatalos Facebook-oldalán.

Az Omega közösségi oldalán néhány óra alatt több százan osztották meg az aggasztó hírt és négyezer ember kedvelte a bejegyzést, vagyis rengetegen szorítanak azért, hogy felgyógyuljon. Erről szól minden hozzászólás is a poszt alatt. Mindenki biztatja őt és reménykedik, hogy mielőbb meggyógyul.

A legendás énekest, a Blikk értesülése szerint, koronavírussal kezelik. Ez az életkora miatt is rossz hír és azért is, mert több zenésztársa is úgy tudja: Kóbor nem oltatta be magát koronavírus ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!