Halimba

2010.12.13. 10:54

Nemzedékek adventi találkozója

Halimba - Harmadik éve rendezi meg advent időszakában az Együtt a Jövőért Halimbán Egyesület és a Mozgáskorlátozottak Klubja a Nemzedékek találkozója programját.

Schvarzkopf Anita

Ez az összejövetel mentes minden felhajtástól, a meghitt, családias ünnepségekre hasonlít. Bár a két halimbai civil szervezet tagjainak életkora között generációk nőttek fel, mégis fontosnak tartják a kapcsolat ápolását, a közös találkozásokat. A két klub vezetője, Branstedter Elekné Zsuzsa és Csipszer András köszöntötte a megjelenteket.

Csipszer András örömét fejezte ki, hogy a családok gyermekeikkel együtt jöttek el, példát mutatva ennek a szép hagyománynak a továbbvitelére. Az este folyamán felcsendültek a karácsony klasszikusai mind zenében, mind versben. Az EJHA egyesület tagjai saját kezűleg készített mécsessel ajándékozták meg az idősebbeket. A süteményekkel és szendvicsekkel megrakott fehér asztal mellett kötetlen beszélgetések, régi karácsonyi szokások, emlékek felidézése tette meghittebbé a várakozás időszakát minden résztvevő számára.Az EJHA legfiatalabb nemzedéke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!