Ismét Napló Állásbörze - Itt biztosan állást talál!

2017. március 01., 14:46 forrás: PLT
Második alkalommal szervez állásbörzét a Napló Veszprémben. A március 29-i programon több, mint 2500 álláshely vár majd betöltésre. A Pannon Lapok Társaságának ez már az 5. ilyen jellegű rendezvénye lesz a területén.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Napló Állásbörze

Közelebb hozni egymáshoz a munkaadókat és az álláskeresőket, megoldást kínálni a foglalkoztatóknál jelentkező munkaerőhiányt – ez is a célja a rendezvénynek, ismertette a szervező Ódor Péter. Március 29-én szerdán a Veszprém Arénában 10 és 17.00 között várja majd az érdeklődőket az állásbörze, ahol remélhetőleg több, mint 40 cég 2500-nál is több álláshelyet ajánl.

Ódor Péter

A kínálat az álláslehetőségek széles spektrumára terjed ki: szakképzettséget nem igénylő, illetve konkrét végzettséghez nem kötött munkakörök egyaránt betöltésre várnak, és diákok, valamint megváltozott munkaképességűek részére is készülnek ajánlatokkal a foglalkoztatók. Kiállítók közt kis-, közép-, és nagyvállalatok képviselői ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a fegyveres erők szervei, akik határvadász toborzóval és életpályamodellel csábítják az álláskeresőket.

Fotó: Balogh Ákos

Érdemes készülni, mert a börzén akár azonnal álláshoz lehet jutni, ugyanis sok esetben felvételire, interjúra is lehetőség nyílik. Kiegészítő szolgáltatásként fénymásolási és nyomtatási lehetőség is rendelkezésre áll az álláskeresők részére.

Cégeknek az állásbörzére Ugray Adriánnál lehet jelentkezni a 06-20/591-6996  telefonszámon vagy  az ugray.adrian@plt.hu email címen. Mivel a kiállítói helyek korlátozott számban elérhetőek, így ha nem akarnak lemaradni a munkaerő toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!

Itt is talál információkat!

2017. március 01., 14:46 forrás: PLT

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...