Gazdaság

2017.02.26. 11:59

Az ország megrontója?

Ajka - Gyurcsány Ferenc nélkül nincs Demokratikus Koalíció - szögezte le Debreczeni József közíró, a párt elnökségi tagja.

Penk Tímea

A Bányász Közösségi Házban beszélgetett olvasóival Debreczeni József, aki három miniszterelnökről írott könyve után Simicska Lajosról készített kötetet. A szerző szerint egy olyan emberről van szó, akinek a tevékenysége megrontásként értékelhető.

Deberczeni József és Keller Imre

- Simicska Lajos győzelmét Orbán Viktor bukása jelenhetné - fogalmazott Debreczeni József, aki az aktuálpolitikai kérdésekről elmondta: a DK a baloldali pártok együttműködését ösztönzi, de a Jobbikot nem tartja olyan szereplőnek, akivel számolni lehet. Gyurcsány Ferenc a DK megalakításával egy új politikát hozott létre, de a pártelnöknek nincsenek miniszterelnöki ambíciói.

A párt helyi vezetője, Keller Imre arról számolt be, hogy a délelőtti időpontra kitűzött közmeghallgatáson nem tudott részt venni, pedig az ajkai korom ügyről fontos lett volna beszélni.

- Értékesítés alatt áll az erőmű; a leendő tulajdonos egy új technológiára kíván átállni, eleget téve a környezetvédelmi előírásoknak - mondta Keller Imre, aki hálás a városvezetésnek több probléma megoldásáért: rendbe tették a lakóházak környezetét, lebontották a vetési varjak fészkeit. A helyi DK-vezető szerint a platánfák kezdenek veszélyessé válni, ezért szükség lenne azok megritkítására, illetve a kivágott egyedek helyére új fák ültetésére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!