Foci

2016.02.03. 14:29

FC Ajka: pályára lépett két új játékos

Ajka, Székesfehérvár - Gólnélküli döntetlent játszott az NB II-es FC Ajka a tavalyi bajnokkal, az élvonalban szereplő Videotonnal szemben szerdai felkészülési mérkőzésen.

B. Virág Rita

Videoton-FC Ajka

0:0

Székesfehérvár, 50 néző. V.: Böcskei. Videoton FC: Kovacsics - Szolnoki, Viniczius (Ács 46.), Lang, Fejes, Pölöskei, Kiprich, Paudits (Varga 46.), Seiben, Al Hasszán, Tischler (Büki 46.). Edző: Horváth Ferenc. FC Ajka: Jánosa - Kovács (Jagodits 46.), Pákai, Fodor, Pál (Hajba 46.), Stieber, Horváth (Petneházi 46.), Melczer (Lattenstein 46.), Csehi (Gunther 58.), Szöllősi (Major 46.), Kollega (Sóron 46., Sowunmi 68.). Edző: Székely Tibor.

Az FC Ajkában először lépett pályára Petneházi Márk és Csehi Tamás, mindketten a Dunaújvárosból érkeztek.

Az FC Ajka (zöldben Gunther) az NB I-es Videotonnal találkozott
Fotó: Penovác Károly/archív

Főleg az első félidőben játszott nagyszerűen az FC Ajka, több helyzete is adódott. Szünet után, mire a sok csere is belelendült a játékba vagy húsz perc is eltelt. Utána is inkább az Ajkának volt lehetősége a gólszerzésre.

Székely Tibor: - Nagyon jó talajú, füves pályán játszottunk egy remek mérkőzést. Ezúttal is szeretném megköszönni ezt a lehetőséget a Videotonnak.

Az FC Ajka hazaérkezés után átszállt egy másik buszra és Bükre utazik, vasárnapig lesz ott a csapat edzőtáborban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!