Foci

2015.05.04. 16:18

Megye I: Íme a forduló válogatottja!

Veszprém - Nem volt nehéz összeállítani a forduló válogatottját a labdarúgó megye I-ben, hiszen számos kimagasló teljesítmény akadt.

Horváth Gábor

A Peremarton hazai pályán fektette két vállra (2:0) az esélyesebb Csetényt, a mezőny legjobbja az első gólt szerző Czipp József volt.

Az éllovas Úrkút a Herend otthonában nyert 2:0-ra, a vendégektől Marics Máté teljesítményét emeltük ki.

Benedek István (Balatonalmádi) duplázni tudott a Várpalota elleni idegenbeli találkozón (1:3). A meccsen Nagygyőri Csaba is bevette a Palota hálóját.

A Tapolca szomszédvári derbit nyert, a Sümeget 2:0-ra verő alakulatból a második találatot jegyző Horváth Roland teljesítményét értékeltük.

A Devecser nem tudta legyőzni (0:0) az Alsóörsöt, ami jelentős részben Sárdi Máté kapus jó formájának volt köszönhető.

A Fűzfői AK tovább menetelt, ezúttal a masszív Ugodot múlta felül (2:0), Humli Péter törte fel először a vendégvédelmet. A hazaiaknál a támadó mellett a védő Szabó Patrik érdemel külön dicséretet.

A góllövőlista éllovasa, Szabó Patrik ismét duplázott, a Péti MTE az Ösküt verte (3:1).

Az Ajka Kristály idegenben bizonyult jobbnak (2:0) a Gyulafirátótnál, Móger Balázs volt először eredményes a vendégeknél. Mellette Magyar Patrikot válogattuk be csapatunkba.

 

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!