Foci

2015.06.19. 14:30

A veszprémi védő a Videotonnál folytatja

A veszprémi nevelésű Lang Ádám, a magyar labdarúgó válogatott hátvédje a hírek szerint szóban megállapodott a bajnok Videoton csapatával.

B. Virág Rita

VFC USE-ban nevelkedett Lang Ádám a Győri ETO-nál kezdte NB I-es pályafutását. A hátvéd a kezdeti nehézségek után egyre jobban belejött és a nemzeti csapatba is meghívót kapott. Nemcsak a Pintér-éra alatt, hanem Dárdai Pál szövetségi kapitány is stabil kezdőként számolt vele.

A Győri ETO csődje után sokáig nem lehetett tudni, hol folytatja pályafutását, aztán a napokban kiszivárgott, hogy a bajnoki címvédő szeretné leigazolni.

Lang Ádám Fehérváron folytathatja pályafutását
Fotó: MLSZ.HU

Információink szerint Lang Ádám szóban már meg is állapodott a székesfehérváriakkal.

A válogatott védő ezen a héten, vasárnapig kapott pihenőt, viszont hétfőn már meg kell jelennie leendő egyesületénél és el is utazik majd az edzőtáborba, együtt készül a csapattal.

A Videoton FC-től azt a tájékoztatást kaptuk, ha a felszámolási biztos elvégzi munkáját Győrben, akkor tudnak csak szerződést kötni Langgal. Várhatóan júliusban már alá tudják írni a kontraktust.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!