Életveszélybe kerültek

2024.06.22. 17:20

Katasztrófaközeli állapotok uralkodtak a lengyel–osztrák meccsen, egy szurkoló leesett a lelátóról (videó)

Az Ausztria elleni 3-1-es vereséggel eldőlt, hogy Lengyelország az első válogatott, amely utolsó helyezettként biztosan kiesik a németországi Eb csoportkörében. Ha ez nem lenne elég, a találkozón egy gólt ünneplő lengyel férfi leesett a lelátóról. A meccs után pedig katasztrófaközeli állapotok uralkodtak.

MW

Lengyel szurkolók

Forrás: AFP

Fotó: MICHAEL KAPPELER

A lengyel–osztrák meccs lefújása után katasztrófaközeli állapotok uralkodtak, és a szurkolók komoly életveszélybe kerültek – írta a Fakt. A stadionhoz, illetve az onnan kivezető úton ugyanis egy rendkívül szűk alagúton keresztül kellett végigmenetelniük a lengyel drukkereknek, akik ezen a helyen egymáshoz lapulva próbálták elhagyni az aréna környékét. Az internetre több videó is felkerült, amelyeken látszott a veszélyes vonulás – adta hírül az Origo. Többen kiemelték azt is, hogy ez biztosan nem felel meg az UEFA biztonsági előírásainak, illetve azt is, hogy 

hatalmas szerencse, hogy nem taposták halálra egymást a szurkolók.

Kórházba szállítottak egy lengyel szurkolót, aki leesett a lelátóról

A lengyel–osztrák meccs közben is drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi a nézők, ugyanis egy drukker leesett a lelátóról – tudta meg a Metropol. A hírek szerint a lengyel férfi három métert zuhant. Úgy tudni, rövid ideig eszméletlen volt, mielőtt az orvosok kórházba szállították. A The Sun azt írja, gólt ünnepelve esett a mélybe. A mentőautó körülbelül 30 perccel a meccs vége után még a stadionban volt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában