Felsőörs

2015.09.06. 12:23

Borongós nyárbúcsúztató

Felsőörs - Terápiás kutyák, mazsorettek és a Dupla Kávé zenekar műsorai tették élettelibbé a borongós szombat délutánt a Civilház udvarán.

Kekk Sára

Bár más települések programjait megzavarta a szeszélyes időjárás szombaton, a felsőörsi Civilházhoz tervezett Nyárbúcsúztató rendezvény szervezőit nem tántoríthatta el a szürke, borongós időjárás sem. Szerencséjükre sokak érdeklődését keltette fel a rendezvény jelmondata, azaz „Ismerjük meg egymást, szomszédjainkat,legyünk barátok ”, így már a rendezvény kezdetekor is sokan nézelődtek a Civilházban bemutatott Gyufacímke kiállításon, melyet Radnai Róbert gyűjteményéből válogattak össze. A gyerkőcök kedvencei kétség kívül a Dr. Mancsok szervezet tagjainak terápiás kutyafoglalkozása volt, ahol megismerkedhettek a segítő ebek betanítási módszereivel, illetve jutalomfalatok segítségével különböző feladatokban vehettek részt a kutyákkal.  Őket Kántor Levente csodás trombita szólója, a Malomvölgyi Általános Iskolások fellépése és Strenner Viktória ének műsora követte, valamint az Ajka Városi Bányász Fúvószenekar Mazsorett csoportjának bemutatója.

Az idősebb korosztály kétség kívül a sztárvendég, a DUPLA KáVé zenekar koncertjét várták, melyet a Country Linedance Family és a Rolling Country Kerekesszékes Táncegyüttes műsora követett, majd az estét hajnalig tartó bállal zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!