Városnapi ünnepség sztárvendégekkel Devecseren

2017. június 19., 20:11 szerző: Civil Tudósítónktól
komment
DEVECSER Az önkormányzat idén is megrendezte a hagyományos, városnapi háromnapos rendezvényét. Az utolsó napon a helyiek mellett sztárvendégek szórakoztatták a vendégeket.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rendezvény nyitásaként minikoncertet adott az Ifjúsági Fúvószenekar, majd fellépett az Őszi Fény Nyugdíjasklub és a Makovecz Klub.
A rendezvény idején a kisvárosban vendégeskedett az osztrák küldöttség Moschendorfból, azaz Nagysároslakról. A csoport tagjait, köztük Laky Werner polgármestert és ifj. Anton Windischt, az óvoda támogatóját Ferenczi Gábor polgármester köszöntötte.

A sztárvendégek sorát ifjú tehetségek nyitották meg, Takács Nikolas és Tóth Andi, a 2014-es X-Faktor győztese.

A devecseriek kedvence, a helybéli Kurdi Róbert népszerű slágereket énekelt. Meglepetésként Dávid Eszterrel, az iskola negyedik osztályos tanulójával adott elő egy Máté Péter-számot.

Az Őszi Fény Nyugdíjasklub népdalokat énekelt Fotó: Czeidli József

Több százan várták Koós Jánost és feleségét, Dékány Saroltát. A népszerű házaspár időutazásra hívta hálás hallgatóságát, örökzöld slágerek csendültek fel. Polyák Lilla nemcsak szépségével, hanem remek előadásával szerzett örömteli pillanatokat. Este a szomszédos Tapolca szülötte, a méltán elismert és kedvelt Tóth Vera lépett fel. Zenekarával másfél órán át fergeteges hangulatot teremtett, jutalmuk vastaps volt. A szín-vonalas, élményt nyújtó prog-ram látványos tűzijátékkal ért véget.

Czeidli József

Civil Tudósítónktól

2017. június 19., 20:11 szerző: Civil Tudósítónktól

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...