Csopak

2017.08.22. 16:20

Átadták a Csopakért Emléklapot és Érdemérmet a településért dolgozóknak

Ünnepélyes keretek között, mintegy kétszáz meghívott előtt tartott ünnepi beszédet Ambrus Tibor polgármester és Kontrát Károly országgyűlési képviselő. A beszédek után kitüntették azokat a csopaki lakosokat, akik sokat tettek a településért.

Szendi Péter

- Nem vagyunk könnyű időszakon túl, de a jövő sem ígérkezik könnyűnek. Nehéz döntések előtt állunk, olyan döntések előtt, amelyek hosszú távon határozzák meg településünk fejlődését, színvonalát. Sokkal nagyobb szükség lesz az összefogásra, a nyílt, őszinte beszédre, a tárgyilagos vitákra, amelyeknek eredményei az olyan döntések, melyek Csopak további fejlődéséhez fognak vezetni. Összefogásra van szükség, mert a széthúzás még soha nem vezetett jóra. Kiváltságosak vagyunk mi, csopakiak, hiszen nekünk ez a csodás település nem csupán lakóhelyünk, hanem otthonunk is. De ez nemcsak büszkeséget jelent, hanem kötelez is. Kötelez ennek a csodálatos településnek a közös építésére, az összefogásra és a békességre - hangsúlyozta Ambrus Tibor polgármester. A település első embere egyben megköszönte Kontrát Károly országgyűlési képviselő támogatását, amelyet a településnek nyújtott.

Kontrát Károly gratulált a csopakiaknak az elért eredményekhez, ahhoz az erőhöz és összefogáshoz, mely a község lakóit és az önkormányzatot jellemzi. A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az ünnepségen kiemelten beszélt arról, hogy Csopak fejlődése töretlen, amit a jövőben is mint a térség országgyűlési képviselője támogatni fog
Fotó: Lanszi

Kontrát Károly gratulált a csopakiaknak az elért eredményekhez, ahhoz az erőhöz és összefogáshoz, mely a község lakóit és az önkormányzatot jellemzi. A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az ünnepségen kiemelten beszélt arról, hogy Csopak fejlődése töretlen, amit a jövőben is mint a térség országgyűlési képviselője, támogatni fog.

A képviselő-testület Csopakért Emléklapot adományozott Gábor Farkasnak, Dudás Máténak, Kocsis Miklósnénak és Gyarmati Lászlónénak.

Csopak Községért Érdeméremmel fejezi ki köszönetét az önkormányzat Kenyeres Gyulánénak, a Sáner János Kertbarát Körnek és Béndek Editnek.

Csopak Községért Érdeméremmel fejezi ki köszönetét az önkormányzat, melyet Ambrus Tibor polgármester adott át a Sáner János Kertbarát Kör elnökének, Frick Attilának. Középen Tóth Gyula, a Csopak Településéért Közalapítvány vezetőségi tagja

Az est során a meghívottak Fülöp László mesterszakács étel-összeállítását kóstolhatták meg, a jó hangulatról a Rulett Együttes gondoskodott a Csopaki Üdülőfalu és Kemping ősfái alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!