Csehbánya

2017.07.09. 18:18

Jutalmak és lángos a csehbányai falunapon

CSEHBÁNYA - Az elmúlt tanévben kiválóan teljesítő diákokat jutalmazott az önkormányzat a hétvégi falunapon.

Tisler Anna

Az ajándék állatkerti belépőt Csizmadia Kadosa, Straub Rebeka, Dömötör Olga, Fusch Zoltán, Preszter Lili Martina, Csizmadia Hargita, Fusch Bence, Dömötör Mihály, Rovenszki Napsugár, Ádám Rózsa, Peidl Ramóna, Peidl Patrícia, Kletner Kitti, Horváth Laura, Szirbek Farkas, Veres Katalin, Migrai Bendegúz, Orbán Zsófia és Katona Eszter vette át Straub Dávid polgármestertől.

Ugyancsak díjazta a település mindazokat, akik egész délelőtt dolgoztak azért, hogy a program minden résztvevőjét ebéddel láthassák vendégül. A főzésben Fódi Szabin, Gosztolai József, Vass Lőrinc, Eckert Béla, Borbély Imre, Kugler András, Kostenczki Bence, Eckert Anna, Vörös László, Fusch András vett részt, a lángost Horváthné Katalin, Fekécs Roberta és Straub Hajnalka sütötte. A díjak átadása után a Pulzus együttes tagjai a színpadra szólították a gyerekeket, majd együtt játszották végig a műsort.

A kétnapos program szombaton ünnepi szentmisével kezdődött, majd a Pergő Rozmaring táncegyüttes és a Johann’s Kapelle műsorával folytatódott. Egész délután kulturális műsor várta a felnőtteket, a gyerekek játszóházban és sportjátékokkal tölthették az idejüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!