Cozma

2009.02.11. 11:27

Béndek: "Nincs közöm a gyilkossághoz"

<b>Veszprém</b> - Szerkesztőségünket megkereste <em>Béndek Ferenc</em>, akit több lap és hírportál is összefüggésbe hozott a Patrióta lokálban történt vasárnap éjszakai tragikus eseményekkel. Nincs közöm a gyilkossághoz, nem engem kerestek az enyingiek - állítja.

Martinovics Tibor

Semmi közöm az enyingi cigányokhoz. Semmi kapcsolatom nincs velük. 

A családom fél, rettegnek, hogy a sok híresztelés miatt meg akarnak ölni. 

Tisztázni akarom magam. Itt és most. Mindenkit feljelentek, aki rágalmazott illetve a továbbiakban kapcsolatba hoz a gyilkossággal. 

A múlt hét szombat este 9-10 óra között valóban történt egy attrocitás, egy ismerősömet megvédtem, akit R. Zsolt a földön ütlegelt, lerántottam róla, nekiesett egy autónak, beverte a fejét és könyökét. 

Kijött a rendőrség, bevittek kihallgattak, aztán elengedtek. 

Az újságból tudom, hogy garázdaság miatt eljárást indítottak ellenem. 

A lényeg az, hogy ennek az esetnek semmi köze a Cozma gyilkossághoz - mondta Béndek Ferenc, aki hozzátette, már ügyvédet fogadott és két országos napilap ellen pert indít, amelyek a nevét összefüggésbe hozták a vasárnapi tragikus eseményekkel. 

Kérdésünkre a többszörösen büntetett Béndek azt mondta, egyelőre nem tudja kinek, vagy kiknek állt érdekében, hogy őt belekeverjék ebbe az ügybe. Állítása szerint  a társaság egy veszprémi baráti társasághoz jött szórakozni. Tagadta, hogy bandák léteznének Veszprémben.

(Fotó: Andrónyi András)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!