Halálos baleset - Frontális ütközés a 710-es úton

Balatonfűzfő - Súlyos közlekedési baleset történt pénteken délelőtt a 710-es elkerülő úton Balatonfűzfő közelében; egy személy a kórházba szállítás közben életét vesztette, egy másik súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek - közölte a rendőrség sajtóügyeletese érdeklődésünkre.

Napló

12.15

Orsós Károly a megyei kapitányság részéről úgy tájékoztatott: a 710. számú úton történt közlekedési baleset helyszíni szemléjét a rendőrség befejezte, a forgalom az úton immár zavartalan. A helyszínről egy 46 éves nőt és egy 62 éves csajági férfit szállítottak súlyos-életveszélyes sérülésekkel kórházba, közülük az utóbbi belehalt sérüléseibe.

12.00

A helyszínen lévő munkatársunk információi szerint az egyik sérült elhunyt.

10.30

Súlyos közlekedési baleset történt pénteken délelőtt a 710-es elkerülő úton Balatonfűzfő közelében. Az elsődleges információk szerint ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek - közölte a mentőszolgálat ügyeletese érdeklődésünkre.
Az elsődleges információk szerint két személygépkocsi ütközött a Papkeszi elágazás közelében Balatonakarattya irányában. A helyszínelés miatt az arra haladóknak forgalmi dugóra kell felkészülniük.

Szerző: Halmos György

Orsós Károly a Veszprém megyei rendőrség sajtószolgálatától közölte: május 18-án 8 óra 35 perc körüli időben két gépkocsi frontálisan ütközött a 710. számú útnak a papkeszi körforgalom és a balatonfőkajári elágazó közötti szakaszán. A rendőrség a helyszínelés időtartamára az útszakaszt teljes szélességében lezárta és a forgalmat a 71. számú útra tereli. A balesetben érintett járművekben 1 fő, illetőleg 3 fő utazott, akik közül 1-1 főt súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!