Cserbenhagyásos gázolás - Látta a balesetet?

A Tapolcai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen.

Napló Online

2012. május hó 12. 12.00 órakor az általa vezetett LHK-392 frsz-ú személygépkocsival közlekedett Tapolca, Kossuth Lajos utcában a körforgalom felől a Juhász Gyula utca irányába.

A Kossuth Lajos utcai körforgalomból kiérve elsodorta a gyalogátkelőhelyen jobb kéz felől az áruház felé átkelő gyalogos hölgyet, aki a baleset következtében az úttestre esett és 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen személy az általa vezetett személygépkocsival a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya várja annak a személynek a jelentkezését a 107-es illetve a 06-87/412-322 telefonszámon, aki a fenti esetnél a sértett segítségére sietett, őt felsegítette, valamint az okozó személygépkocsi pontos forgalmi rendszámát a Kossuth Lajos utcai MOL benzinkúton részére átadta. Továbbá várjuk azok jelentkezését is, akik az esettel kapcsolatban bármilyen érdemi információval rendelkeznek, vagy szemtanúi voltak a fenti közlekedési balesetnek.
     

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!