Mihalovics Péter Navracsics Tibor kabinetfőnöke lesz

A kiszivárgott hírek szerint új kabinetfőnököt nevezett ki maga mellé Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter. Október 1-től Mihalovics Péter miniszteri biztosként látja el a feladatot.

Balla Emőke

Mihalovics Péter elmondta, a politikai kabinet stratégiai, kommunikációs feladatokat, a kormányzati koordinációs egyeztetéseket végzi, de ide tartoznak a külügyi és uniós kötelezettségek, protokolláris ügyek.

Kabinetfőnökként egy hatvan tagú stábot irányít majd. A veszprémi országgyűlési képviselő a  Fidesz frakciójának és a parlament külügyi bizottságának tagja. Korábban miniszteri biztosként az Új Nemzedék Jövőjéért program alkotásával bízták meg.

A programalkotás, az alkotói stáb munkája folytatódik, de ezentúl már a kabineten belül - Mihalovics Péter továbbra is foglalkozik ifjúságpolitikával, miniszteri biztosként és kabinetfőnökként azonban bővül a feladatköre.

Kapcsolt anyagunk

Figyelnek a fiatalokra - Mihalovics Péter az Új Nemzedék Jövőjéért Program alkotó folyamatáról 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!