Sármos lehet a borosta

Uraim! Most Önöké az oldal, reméljük, itt csupa olyan témát találnak, amely a férfiak mindennapjairól, bajairól, örömeiről, hobbijairól, életéről szól.

Bobory Balázs

Bízunk benne, hogy mindenki talál kedvére valót, legyen szó autókról, sportról, digitális kütyükről, kulináris élvezetekről, nőkről, sőt, még divatról is... Szeretnénk tippeket is adni, amelyekkel könnyíthetünk problémákon, segíthetünk választani, jó és még jobb között. Igyekszünk utat mutatni érték és minőség felé, legyen szó kultúráról, vagy egyszerű használati cikkekről. Szeretnénk bemutatni érdekes sorsokat, foglalkozásokat, olyan életeket, amelyek ösztönzőleg hathatnak embertársainkra, de legalábbis közérdeklődésére tarthatnak számot. A rovat nyílt, ez azt jelenti, ha kedves olvasóinknak akad témajavaslata, vagy csak valamire kíváncsiak és választ kapnának rá, kérjük írjanak a [email protected] címre. Megpróbálunk utánajárni, szakértővel véleményeztetni, megnyugtató feleletet adni. Ezzel a magazinnal az urakat kényeztetjük, hiszen tudjuk: sármos lehet a borosta!

Címkék#borosta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!