Napkollektort az iskolákba!

Megyei körkép - A Hárskúti Megújuló Energia Központ Alapítvány (HMEKA) pályázatot hirdet a Veszprém megyei kistelepüléseken működő óvodák, általános iskolák, valamint gyermekoktatással foglalkozó intézmények, társadalmi szervezetek, alapítványok számára napkollektoros melegvízellátó rendszer kialakítására.

Tremmer Tamás

Pályázatukkal olyan intézményeket támogatnak, amelyek önerőből nem tudnák előteremteni a projekt költségét, azonban fontosnak érzik, hogy intézményük környezetbarát módon üzemeljen, valamint különösen tevékenyek a gyermekek környezetbarát nevelésében.

Az alapítvány két pályázatot támogat, egyenként bruttó 1,3 milió forinttal, intézményi önerő nem szükséges. A beadási határidő április 15-e. A pályázati felhívás és adatlap letölthető a www.megujulo.info/ honlapról.

Az alapítvány segítségével eddig már két hasonló projekt is megvalósult, a hárskúti óvodában, illetve a bakonybéli iskolában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!