Kevesebb hibát!

Veszprém - A nehezebb utat választottuk, így előbb idegenben, majd pénteken itthon kell kiharcolnunk a győzelmet, vagyis a négy közé jutást - közölte Szabó Gábor, a Company VRC szakvezetője a szerdai Kazincbarcika elleni párharc folytatása előtt.

B. Virág Rita

A Company VRC Extraligás férfi röplabda-együttes a négy közé jutásért harcol a Kazincbarcikával. Az első ütközetet hazai pályán 3:1-re elvesztette egy rendkívül szoros, izgalmas, sok hibával tarkított, közönségszórakoztató mérkőzésen.

- Abban volt jobb a Kazincbarcika, hogy a fontos helyzetekben, a végjátékokban nem hibáztak, míg mi nyitásokat és tiszta helyzeteket rontottunk el - vélekedett Szabó Gábor játékos-edző.

Szerdán folytatódik a két győzelemig tartó párharc, amit Szabó Gábor szerint meg lehet nyerni.

- Hétfőn sajnos nem akadt egyetlen játékos sem, aki kimagaslót nyújtott volna és a sorsdöntő helyzetekben átlendítette volna a csapatot. Szerdán minden mindegy alapon kell játszanunk, kevesebb hibával. A tét már riválisunkat nyomja, amit ki kell használnunk. Remélem, nem vesztettük el a hitünket, be lehet jutni a négybe, ezt tudatosítanunk kell magunkban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!