Zola és szerelme a francia Riviérán nyaralt - Belmondóval "parolázott" a műsorvezető

Címkék#viva#zola

Napló - Louis de Funes nyomában járt, és kezet fogott Belmondoval a VIVA műsorvezetője, Zola. Monte Carlo, Cannes, Nizza, St.Tropez - a francia Riviéra ékköveit járta be a műsorvezető-énekes és kedvese Igazi paradicsomi élményben volt része a szerelmes párnak, hiszen tökéletes idő és gyönyörű helyek vártak rájuk.

Kiss Nikolett

Zola idén másodszorra is a franciáknál pihent. A téli hegyek után a nyár végét a tengerparton töltötte szerelmével, Edinával. 

A VIVA műsorvezetője és párja együtt meglátogatták a cannes-i filmpalotát, melynek épülete előtt a neves színészek kézlenyomatával is „kezeztek”, belekóstoltak a fényűző Monte Carlo varázsába és bejárták a Louis de Funes-féle St.Tropez-i csendőr forgatási helyszíneit. Az általános negatív sztereotípiák ellenére Zola jó véleménnyel van a franciákról.

„Egyáltalán nem bunkók vagy parasztok a csigaevők! Sőt, mi bárhol megfordultunk, nagyon kedves fogadtatásban és kiszolgálásban volt részünk. Ha az ember próbálkozik a francia nyelvvel, azt elismerően értékelik és rendkívül nyájasak lesznek. 

Az egyik nap például St.Maxime-ban egy utcai fagylaltozónál kaptunk csak azért plusz egy-egy gombócot, mert franciául próbálkoztunk. 

A legtöbb franciát megmosolyogtattuk és ők ezt értékelték. Hiába esznek fura dolgokat, mégiscsak emberek.” – mesélte nevetve Zola.

Zoláék a fényűzéséről híres Monacoba is ellátogattak és belekóstoltak Monte Carlo pompájába, ahol a műsorvezető-énekes elmondása szerint minden pálmafára jut egy felsőkategóriás sportautó.

„Monte Carlo tényleg olyan mint a filmekben. A Casino előtt leparkol egy luxusautó, a tulaj kipattan, a kalapos egyenruhás srác máris beugrik az autóba és parkol. 

Milliomosok mindenhol, irtó sznob hely, de vicces volt együtt koktélozni ilyen emberek közelében a Café de Paris teraszán. 

Egyszer élünk, ezt is kipróbáltuk! A város nagy része azonban zsúfolt és sűrűn lakott. Kicsit olyan a hangulatképe, mint Hongkongnak.”

Zoláéknak azonban a kisebb városok, valamint a kevésbé felkapott helyek jöttek be.

„Nizzáról például semmit nem tudunk, mégis a legszebb nagyváros a Riviérán! Fantasztikus partszakasz, hangulatos belső utcák és lenyűgöző városkép. Nizza igazi kellemes meglepetés volt! 

A nagyvárosi hangulat mellett azonban a klasszikus francia kisvárosok nyerték el a tetszésünket, mint például St. Maxime. Egy ilyen helyen bármikor szívesen élnénk!”


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!