Megelőzhetők a betegségek?

Veszprém - Korábban felismerhetők lehetnek egyes a betegségek az emberi szervezet elektromos kisugárzásának vizsgálatával, állítja Dr. Szakcsy Mihály Hármas elméletében, melyről szombaton tartott előadást a megyeházán.

Mátyus Tamás

A Pannon Tudományok Közhasznú Egyesület szervezésében rendezett előadáson a megyeháza Szent István termében először három, egy-egy órás blokkban ismertette az elméletek lényegét, majd a szünet után dr. Rácz Jenő, a Veszprém Megyei Kórház főigazgatója vezetésével fórumot indítottak a témában, ahol bárki feltehette kérdését. 
 
Az, hogy valójában mit is takar a biológiai ion rács, a biológiai felezési idő és a kvantumbiológiai sugárzás, dr. Rácz Jenő magyarázta el lapunknak.  

Több, mint három évtizedes kutatásait foglalta össze előadónk, dr. Szakcsy Mihály, aki az ember szervezetét nem csak élettani, hanem elektronikus rendszerként is vizsgálva arra a következtetésre jutott, hogy szerveink mérhető elektromos kisugárzással is rendelkeznek.  


Dr. Szakcsy Mihály 
(Fotó: Mátyus Tamás)

Hozzátette, ezek segítségével a hagyományos eljárásoknál sokkal hamarabb ismerhetők fel a kóros folyamatok, elváltozások a legkülönfélébb betegségek esetében. A korai felismerés pedig sokak számára jóval nagyobb életesélyeket eredményez. 


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!