Tudományos diáknap a műszaki informatikai karon

Veszprém - A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara második alkalommal rendezte meg a kari tudományos diáknapot.

Szausev Xénia

A rendezvényen a műszaki informatikai kar és a Pannon Egyetem egyetemi vagy MSc diplomával még nem rendelkező hallgatói vettek részt műszaki informatikai témájú dolgozatukkal és előadásukkal. A nevezés feltétele olyan diáktudományos tevékenységet bizonyító pályamunka volt, amely a graduális képzési idő alatt önképzési céllal készült.

Az előadásokat szakmai zsűri értékelte. A zsűri elnöke dr. Győri István egyetemi tanár, tagjai Piglerné dr. Lakner Rozália egyetemi docens és dr. Vassányi István egyetemi docens. A díjazottak 400.000 forint összdíjazásban részesültek. A tudományos diáknapon első helyezett lett Balló Gábor, második Szabó Zoltán és Lájer Balázs, harmadik Tar Péter és Király András.

Hegyháti Máté mérnök informatikus MSc szakos hallgató a 2009. évi Országos Tudományos Diákköri Konferencia Informatika Tudományi Szekciójában két különböző témájú pályamunkájával is első helyezést ért el, ezért a kari tudományos diáknapon meghívott előadóként mutatta be szakmai munkáját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!