Petre Cozma fia haláláról: "Napról napra keseredik az életünk"

Bukarest - Fogalma sincs Petre Cozmának, a február 8-án meggyilkolt Marian Cozma édesapjának arról, hogy ki ölte meg a fiát a Patrióta nevű veszprémi szórakozóhely előtt.

Szausev Xénia

A kézilabdázó édesapja érdeklődésünkre elmondta, eddig semmilyen tájékoztatást nem kapott a nyomozás állásáról.

Marian Cozmát február 8-án szúrták le. - Nem tudom, hogy lesz-e tárgyalás, és ha igen, akkor mikor. Engem ugyanis nem tájékoztattak semmiről - mondta a Blikknek Petre Cozma, a fiatalon elhunyt román klasszis édesapja. 

- Marian volt játékostársaival és a veszprémi klub vezetőivel azonban kapcsolatban vagyok, azt mondták, azonnal értesítenek, ha megtudnak valamit. 

Továbbra is bízom a magyar rendőrségben. Remélem, végére járnak az ügynek.

Petre Cozma a tragédia ellenére nagyon megszerette Magyarországot. A számára különösen fájó nyomozás ellenére is kínosan ügyel arra, hogy semmi rosszat ne mondjon hazánkról és az itteni emberekről. 

Amikor viszont a családja és a saját hogyléte felől érdeklődtünk, kis híján elsírt a magát. - Még mindig teljesen össze van törve a család - sóhajtott Cozma, hozzátéve, hogy a feleségét viselte meg legjobban a tragédia.

- Előfordul, hogy naponta kétszer-háromszor is kimegyünk Marian sírjához. Biztos vagyok benne, hogy egész életünkre kihat az a szörnyűség, ami történt. 

Úgy érzem, napról napra keseredik az életünk. Ráadásul Claudiával, a fiam barátnőjével is egyre ritkábban találkozunk, vele telefonon tartjuk a kapcsolatot.

(Forrás: blikk.hu)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!