Ő a legszebb rendőrhallgató - Fotókkal

Budapest,Pápa - A pápai Ruzsás Bettina, a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola első évfolyamának hallgatója lett az először megrendezett Miss Police verseny győztese, ő képviseli Magarországot a budapesti nemzetközi döntőn.

Halmos György

A 20 éves fiatal hölgy nem az első sikerét érte el szépségversenyen, hiszen 2007-ben a  Napló Strand szépe versenyét is ő nyerte meg, sőt előtte néhány héttel az akkor még közgazdasági szakközépiskolában tanuló Bettina a pápai Várkert fürdő szépségversenyén is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Két évvel ezelőtt, bejutott a Miss World Hungary huszonegyes döntőjébe, illetve előkelő helyen végzett  a Velencei tó szépe versenyen. 


A győztes többek között egy kétszemélyes párizsi utat, szamurájkardot és különleges ékszert kapott a verseny támogatóitól
(Fotó: mti)

A pápai kapitányságon szakmai gyakorlatán lévő Ruzsás Bettina továbra is nyomozó, vagy kutyás  rendőr szeretne lenni, céljához egyre közelebb kerül. A fővárosi döntőről elmondta, hogy nem egy hagyományos értelemben vett szépségversenyre kell gondolni, bár voltak elmaradhatatlan részei, mint például a fürdőruhás felvonulás. 


Többek között volt karategyakorlat, illetve egy olyan feladat, amikor gyakorlóból kellett fürdőruhára vetkőzni. A versenyre több mint százan jelentkeztek, a döntőbe a legcsinosabb tizenhat lány jutott be.  

- Azt reméltem, hogy dobogós leszek, a második és a harmadik helyezett lányt vártam az első helyre - közölte érdeklődésükre. 


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!