Megtámadtak egy rendőrt - Megégett a kutyája

<b>Napló</b> - Gyúlékony anyaggal töltött üveget dobtak ismeretlen tettesek egy nyugállományú rendőr családi házának udvarára csütörtökön, nem sokkal éjfél után - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Szausev Xénia

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy tájékoztatása szerint az udvaron álló személyautó bal hátsó része tüzet fogott, amelyet a tulajdonos rövid idő alatt eloltott. Személyi sérülés nem történt, a tulajdonos kutyája kisebb égési sérülést szenvedett. 

A rendelkezésre álló adatok alapján egyértelműnek látszik, hogy nem személy ellen és nem a lakóházra irányult a támadás - tette hozzá a szóvivő. 
    
Elmondta azt is: a mindenre kiterjedő nyomozás során vizsgálják, hogy összefüggésbe hozható-e a támadás a nyugdíjas rendőrnek a szolgálata idején tett intézkedésivel. 
    
A püspökladányi rendőrkapitányság közveszély okozás miatt indított eljárást, melyet szakértők bevonásával folytat - közölte a szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!