Jégtörő Mátyás akcióban

<b>Várpalota</b> - Ismeretlen tettesek csütörtök éjjel kalapáccsal feltörték a félig elkészült tési-dombi jégpályát, s megpróbálták lecsapolni azt. Nem jártak sikerrel, a szakemberek már dolgoznak a javításon.

Szabó Péter Dániel

Mindezt Szederkényi Attila, a városüzemeltetési igazgatóság vezetője közölte lapunkkal. 


A gyerekek örülnek a leendő jégpályának (szerdai kép)
(Fotó: Andrónyi András)


Elmondta, a három napja hízlalt jégréteget több helyen is megrongálták, s a pálya oldalán az ideiglenesen emelt gátat is kibontották, hogy a még nem fagyott vizet leengedjék. 

_ Szerencsére a vandálok nem jártak sikerrel, a jégfelszín javításán már dolgoznak a szakembereink, így semmi nem gátolhatja meg, hogy a hétvégétől minden sportkedvelő ingyen korcsolyázhasson a 20x50 méteres pályán. 

Bízom benne, hogy a felszerelt reflektorok, amelyek minden nap este tíz óráig világítják majd meg a területet, elveszik a rongálók kedvét az ilyesfajta akcióktól, annál is inkább, mert nagy az érdeklődés a jégpálya iránt a városban - hangsúlyozta Szederkényi Attila.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!