Bulvár

2017.07.21. 17:20

A szívek hercegnője, Diana

A hercegnőt nagyon sokan szerették, példakép, anya, feleség volt egyben. Diana segített a rászorultakon, több jótékonysági vásárt is szervezett, eljárt a taposóaknák ügyében, és felszólalt az afrikai árvák miatt is.

Smidhoffer Eszter

Több árvaházat látogatott, ahova ment, ott üdvrivalgás tört ki az emberekből. Idén lenne 56 éves a szívek hercegnője, aki húsz éve egy balesetben vesztette életét. A balesetről a mai napig több hír, kacsa is terjeng, mindenki mást mond a történteket illetően.

Lady Di halálának huszadik évfordulójára a királyi család valami különlegessel szeretne tisztelegni a hercegnő emléke előtt. Nemrég bejelentették, hogy egy szobrot állítanak a Kensington-palota parkjában.

A Diana-díj létrehozói többek között megrendezik a nemzeti jóindulat napját
Fotó: Anwar Hussein

A szobrot bárki megtekintheti, mert a park nyilvánosan látogatható részén kerül felállításra. A Diana-díj létrehozói többek között megrendezik a nemzeti jóindulat napját.

Earl Spencer, a hercegnő testvére is kiveszi a részét a megemlékezésből, aki a családi otthonban kiállítást is szervez Diana cipőjében járva címmel.

Természetesen a hercegnő két fia, Henry és Vilmos is dolgozik rendezvényeken. Kiderült az is, hogy Henry a mai napig nem tud-ta feldolgozni édesanyja halálát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!