Bulivan

2011.07.25. 10:59

Beavis és Butt-head visszatér

San Diego - Visszatér Beavis és Butt-head, az állandóan tévét bámuló két amerikai katasztrófa tinédzser a Music Television csatornára: az eredetileg 1993 és 1997 között futott széria új részei ősztől lesznek láthatóak a zenetévén.

MTI

A páros írója és rajzolója, a 48 éves Mike Judge részt vett a vasárnap befejeződött San Diegó-i Comic-Con képregény fesztiválon, ahol beszélt a két lökött rajzfilmfiguráról, és a hallgatóság még egy rövid előzetest is megtekinthetett Beavis és Butt-head legújabb ámokfutásaiból. Az új részeket a tervek szerint októbertől sugározzák az MTV-n.

A kilencvenes években óriási népszerűségnek örvendő páros (Beavis Metallica-, Butt-head pedig AC/DC feliratú pólóban) általában otthon ül, a tévén zenei klipeket néz és a látottakat kommentálja, meglehetősen durván és kegyetlenül. Az új szériában a páros az MTV mostanában futó valóságshow-it is górcső alá veszi, például a Jersey Shore-t és a Teen Cribs-et.

A sorozatból 1996-ban egész estés mozifilm is készült Beavis és Butt-head lenyomja Amerikát címmel. A párost maga Mike Judge szólaltatja meg, a mozifilmben olyan sztárok kölcsönözték hangjukat a többi karakternek, mint például Bruce Willis, Demi Moore vagy David Letterman.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!