Bulivan

2010.05.07. 10:36

Előzményfilm készül A majmok bolygójához

Los Angeles - Rise of the Apes munkacímen már folynak az új majmok bolygója-film előkészületei a 20th Century Fox stúdióban - számolt be róla a variety.com.

MTI

A majmok bolygója nagy sikerű sorozatának újabb epizódja, amely 2011. június 24-én debütál a filmvásznon, az eddig megismert történet előzményfilmje lesz.

A Fox Peter Jackson különleges effektusokra specializálódott cégével, a WETA Digital stúdióval szerződött a film látványvilágának megteremtésére. A filmsorozat történetében először ugyanis nem beöltöztetett színészek játsszák majd a majmokat, hanem számítógéppel varázsolják őket a vászonra.

A rendezői székben Rupert Wyatt ül, a forgatókönyvet Amanda Silver és Rick Jaffa jegyzi, akik egyben producerei is a filmnek Peter Cherninnel és Dylan Clarkkal együtt.

A Rise of the Apes a mai San Franciscóban kezdődik, és a géntechnológia fejlődésével kapcsolatos aggodalmaknak ad szabad utat. Genetikai kísérletek során ugyanis sikerül intelligens lényekké változtatni a majmokat, de hamarosan kiderül: két dudás nem fér meg egy csárdában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!