Belföld

2009.03.10. 06:28

Cozma-ügy - Miért hallgat, aki tudja az igazat?

<b>Veszprém</b> - Értékelhetetlen bulvárcikk - így nyilatkozott a román Gazeta Sporturilor írására reagálva <em>dr. Magyarády Péter</em>, az MKB Veszprém KC gazdasági és operatív elnöke.

B. Virág Rita

Lapunk szerette volna megtudni, mi az álláspontja az MKB Veszprém KC-nak a Cozma-gyilkosság legújabb variációjáról, amelyet az egyik román sportnapilap közölt a napokban. Dr. Magyarády Péter gazdasági és operatív elnök tömören így foglalta össze az egyesület véleményét:

- Az történt, hogy a román újságírók idejöttek, körbeszimatoltak, és félinformációk- ból összegyúrtak egy bulvárcikket, amellyel nem érdemes foglalkozni, mert egyszerűen értékelhetetlen. 

Először is Marian Cozma senkit nem ütött meg aznap este. Másodszor pedig az is bebizonyosodott, hogy a bűncselekményt elkövető társaság nem azért jött ide, hogy Cozmával leszámoljon. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, félinformációkból született ez az írás, amely nem állja meg a helyét. 

A rendőrség nyomozóin kívül talán a játékos legközelebbi sporttársai és édesapja lehet tisztában a teljes igazsággal. 

A gyászoló apa - aki a hétvégén Veszprémben járt a meggyilkolt fiáért mondott ökumenikus istentiszteleten és a Montpellier elleni meccsen - kijelentette, felveszi a kapcsolatot azokkal a médiumokkal, amelyek azt terjesztik, hogy Marian Cozmát egy nővel kialakult afférja miatt ölték meg. Helyreigazításokat követel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!