Balatonkenese

2017.07.02. 20:30

Nagy népszerűségnek örvendett a családi gasztrofesztivál Balatonkenesén

Még csak első alkalommal szervezték meg, mégis nagy népszerűség övezte a hétvégén megrendezett, négynapos Balaton fesztivált.

Leitner Vera

Szórakozás az egész családnak - talán így lehetne legtömörebben összefoglalni a balatonkenesei Széchenyi parkban megrendezett Balaton fesztivál négy napját, mely üdítő színfoltként került fel a balatoni fesztiválpalettára, idén nyáron első alkalommal.

Szombaton a Kozmix is színpadra lépett
Fotó: Stiger Ádám

A különleges zenei és ízválogatást örömmel fogadta a közönség, már az első napokon is sokan megfordultak a prog-ramokon a Vak Bottyán strand melleti fesztiválparkban. A hiphopos alaphangulatú csütörtököt és a rocknak szentelt pénteket szombaton hamisítatlan retrobuli követte olyan fellépőkkel, mint a Groovehouse vagy a Kozmix. Vasárnap valódi zenei ínyenc-ségek váltották egymást a színpadon, így countrys hangvételű dalokat, rockot és világzenét is hoztak a fellépők a Széchenyi parkba.

 

A Balaton fesztivál napközben és délutánonként inkább nyugodt, ténylegesen családi fesztiválhangulatot kínált, ekkor a gyermekfoglalkozások és a finomságokat kínáló street food utca kézműves termékeket árusító felhozatala csalogatta a legtöbb látogatót, esténként azonban a színvonalas, ütős koncerteké volt a főszerep, így elmondható, sokrétű rendezvénnyel bővült a nyári fesztiváltérkép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!