Balatonfüred

2016.06.11. 10:03

Feel the freedom! – Ismét felvonultak a vasparipák

Rekord számú látogató érkezett a 17. Open Road Fest negyedik napjára, a felvonulás útvonalán bármerre nézett az ember, mindenhol kétkerekű csodákkal találkozhatott.

Kekk Sára

Már kora reggel motorhangoktól volt zajos a kemping, a bőrnadrágosok motorokat fényesítettek és izgatottan mesélték egymásnak az előző évek felvonulás élményeit, ami nélkül elképzelhetetlen a Harley-Davidson Fesztivál.

Fotó: Kekk Sára

A hagyományokhoz híven, idén is délben indul a motoros sereg, akik a lélegzetelállító Balaton parti táj mellett vonulnak végig. Az érintett településeken a lakók felbuzdulva gyűltek össze - mint minden évben - az út mellett, mert mindenki kíváncsi a több ezer motoros kígyózó soraira.

Az ország legnagyobb motoros eseményén több, mint 10 km-es sorban gyülekeznek a kétkerekűek, készülődve az indulásra.

Mindenki egy életre szóló élménnyel lehet gazdagabb, hiszen a felvonulás a motoros társadalom egységének tökéletes példája, ahol a dübörgő lóerők és a szemet gyönyörködtető gépeken kívül, már csak a lélegzetelállító szépségű táj miatt is érdemes részt venni.

Fotó: Balogh Ákos

A felvonulás után, a visszaérkezőket további izgalmak várják, hiszen a levegőből Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok repülésének zúgása fogja köszönteni késő délután a látogatókat, valamint a Tribute Rock Aréna sem marad zenekarok nélkül. Emellett azoknak, akiknek eddig nem volt lehetősége egy igazi Harleyt vezetni, most alkalmuk adódhat a Harley on Tour kamionjából kipróbálni a gyönyörű új modelleket. Így egy fotó erejéig, mindenki Harley tulajdonossá válhat.

Este pedig az Anna & The Barbies várhatóan vad és látványos koncertje után igazi metál csemege, a Helloween koncert várja a ma érkezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!