Bakonybél

2011.05.24. 17:42

Bemutatkoznak a tamburellósok

A Bakonybéli Villámok Tamburello Sport Egyesület tagjai is bemutatkoznak május 28-án, szombaton a település gyermeknapján.

Szökrényes Anita

Évről évre izgalmasabb programokkal várják a bakonybéliek május utolsó szombatján a gyerekeket, sőt, már a felnőtteket is.

Idén a délutáni számtalan játékos vetélkedő, kézműves foglalkozás, lovaskocsikázás, kisvonatozás és tűzoltó autó bemutató mellett egy igazi újdonsággal is megismerkedhetnek a résztvevők: a tamburellóval. A középkori eredetű, Olaszországból származó labdajátékot egy csörgődobhoz hasonló ütővel, a tenisz szabályai szerint játsszák 3 vagy 5 fős csapatokban.

A délelőtti bemutatón pályára lép a település összes csapata, a felnőttek és a gyerekek egyaránt. A bemutatót pedig nem csak nézni lehet: a meccsek után az edzők és a játékosok segítségével mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni ezt a hazánkban még újnak számító sportot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!