Állásbörze rovat

2017.03.16. 15:08

R+S Group - Lehetőséget kínálunk

Az R+S Group egy német tulajdonos által személyesen vezetett épület-, hajó- és ipargépészet területén működő vállalati csoport. A fuldai központú cégcsoportunk Németország egyik vezető cége az épületgépészet területén..

Jelenleg 28 telephelyünk van Németországban, ahol saját projektjeinken dolgozunk, illetve ügyfeleinket szolgáljuk ki. Elmondható, hogy több, mint 3.500 alkalmazottat foglalkoztatunk és 400 millió eurós éves árbevétellel rendelkezünk.

Elsősorban villany-, klíma-, víz- és fűtésszerelésre szakosodott vállalatcsoport vagyunk. Ezen kívül saját kapcsolóberendezés gyártást végzünk, továbbá ipari szolgáltatásokat nyújtunk hegesztési és lakatosmunkák elvégzésére.

A Németországban kialakult nagymértékű szakemberhiány ellensúlyozása céljából, az R+S Csoport figyelme 2013 óta a a kelet-európai térség felé irányul. Toborzási tevékenységünket Németország mellett Szerbiában, Lengyelországban, Magyarországon, Horvátországban és Bosznia-Hercegovinában is végezzük. Cégcsoportunk sokéves tapasztalattal rendelkezik a Magyarországról érkezett szakemberek foglalkoztatásában.

Aktívan keressük az épületgépészeti, illetve ipari szakirányú szakképesítéssel rendelkező munkavállalókat, akik hosszútávon szeretnék jövőjüket megalapozni Németországban.

Vállalatunk mérnöki végzettséggel rendelkezőket is, illetve releváns szakmai képzettséggel rendelkezők jelentkezését is várja.

Az R+S biztos munkahelyet és határozatlan idejű német munkaszerződést kínál munkavállalóinak. A vonzó bérezés mellett a jelentkezőket egy kétlépcsős beilleszkedési program keretében készítjük fel a munkakezdésre és a kinti életére. Ennek első lépéseként a munkavállalók elvégeznek Magyarországon egy vállalatunk által megfinanszírozott német nyelvtanfolyamot. A második lépcsőfok a munka felvételével kezdődik Németországban. A munkavállalók szilárd nyelvismerete érdekében további német nyelvű képzésre, a német értékekés kultúra bemutatása, illetve üzemen belüli szakmai továbbképzésre is sor kerülhet.

Ezt megelőzően az R+S biztosítja a kiutazást és segítséget kínál a hatósági ügyintézésekben. Ha a munkavállaló kellő német nyelvtudással jelentkezik, természetesen lehetősége van mindjárt a második lépcsőfokon kezdeni.

Örömmel üdvözöljük cégcsoportunknál az alábbi szakképesítéssel rendelkezőket:

- Villanyszerelő
- Víz-, gáz-, és fűtésszerelő
- Légtechnika- és klímaszerelő
- Hegesztő
- Lakatos
- CNC gépkezelő
- Ápoló

Érdeklődni lehet:

R + S Group Hungary Kft.
8200 Veszprém, Budapest u. 89.
+36 88 210 590 (veszprémi iroda)
+49 661 500 80 806 (németországi iroda)
www.rs-ag.hu
https://www.facebook.com/rsmagyarorszag

Magyar vagy német nyelvű önéletrajzát a [email protected] e-mail címre várjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!