Állásbörze rovat

2017.03.24. 09:33

Pepperl+Fuchs - 20 éve Veszprémben

Európában és világszerte az ipari automatizálás vezető vállalatai közé tartozó Pepperl+Fuchs cégcsoport alapjait 1945-ben Mannheimban rakta le a két alapító, Walter Pepperl és Ludwig Fuchs. A közel 5600 főt foglalkoztató nemzetközi cégcsoportot innovatív megoldásai mind a gyártásautomatizálás mind a folyamatautomatizálás területén piacvezetővé tették.

1997-ben telepítették Pepperl+Fuchs új alapanyaggyártó leányvállalatát Veszprémbe. A ma több mint 500 fős veszprémi gyár látja el érzékelők fém- és műanyag fröccsöntött alkatrészekkel a cégcsoport gyártóüzemeit, továbbá készre szerelt üvegszálas fénykábeleket, valamint fröccsöntött kábelegységeket állít elő.

A veszprémi fröccsöntő üzemben hőre lágyuló műszaki műanyagok feldolgozása folyik automata és félautomata rendszerben. Szerszámüzemünk fő feladata pedig a fröccsöntő szerszámparkunk kezelése, karbantartása, javítása és új szerszámok építése.

A műanyag-technikai mérnökség végzi az új termék bevezetést, bemintázást és a gyárthatósági analízist, továbbá támogatja gyártástechnológiai oldalról az anyavállalatnál lévő termékkonstrukciót. Feladatukhoz tartozik az új termékekhez szükséges szerszámok megtervezése és legyártatása, valamint a szerelde és a fröccsöntő üzem támogatása mérnöki szaktudással.

A kábelgyártó részleg szabványos és speciálisan az egyes szenzorok elektromos bekötésére szolgáló egyedi kábelek konfekcionálásával foglalkozik. A fénykábel gyártó részleg kisszériás egyedi gyártás keretében üvegszálat tartalmazó, a fény továbbítására alkalmas vezető rendszereket szerel. A termék- és folyamatmérnökség fő feladata az új termékek bevezetésének koordinálása a fényvezető kábel- és kábel részlegeken. Ebbe beletartozik a vállalatirányítási rendszer feltöltése, a minta- és nullszéria gyártás megszervezése, kapcsolattartás a megrendelővel és a konstruktőrökkel. A régebb óta gyártott termékekkel kapcsolatos műszaki jellegű problémák megoldása, valamint a kábelek konstrukciójának megtervezése is a részleg feladata.

Kiket keresünk?

Legyen akár pályakezdő, akár más területről érkező:
mechatronikai mérnök,
villamosmérnök,
technikus,
szerszámkészítő
gépbeállító,
operátor,

Vállalatunkhoz csatlakozva Önből is jó szakember válhat a tervezés, a gyártás vagy a kivitelezés során szerzett munkatapasztalatokkal.

Miért legyen a csapatunk tagja?

Nálunk a kezdő és a tapasztalt idegennyelv-tudással rendelkező mérnök és szakember egyaránt megtalálja a számítását, ha:
hosszú távon egy magas szakmai színvonalú csapat tagjaként változatos munkát szeretne végezni;
biztos német nagyvállalati hátteret szeretne maga mögött tudni;
szakmailag folyamatosan fejlődni szeretne;
versenyképes juttatási csomagra vágyik.

Aktuális állásajánlatainkról a honlapunk karrieroldalán vagy keressen bennünket Facebook-on tájékozódhat.

karrier.pepperl-fuchs.hu

Pepperl+Fuchs Kft.
8200 Veszprém, Kistó u. 16-18.
Telefon: (88) 545-900  Mobil/Viber: +36306006125
E-mail: [email protected]
www.pepperl-fuchs.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!