Természetvédő informatikusok

2017. június 04., 13:46 szerző: Napló-információ
komment
AJKA Második helyezést értek el a bródysok a Kozma Lászlóról elnevezett XV. Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjében.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Pákozdi Lili, Szabó Flóra és Székesi Réka 9.g osztályos tanulókat Jákliné Tilhof Ágnes készítette fel a versenyre, amelyet az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete hirdetett. A versenyen projekt jellegű feladatokat kértek megoldani. Állatokról szóló közmondásokból füzetet szerkesztettek, a rajzokat is a maguk készítették. Védett állatokról prezentációt, a magyar kikericsről infografikát és bemutatkozó filmet alkottak. Saját készítésű madáretetőket helyeztek el, megfigyelési naplót állítottak össze, melyből a madarak jellemzői mellett nem hiányozhattak a QR kódok sem.

Fotó: Bródy gimnázium

Memóriajáték, excel táblázatot színesítette a feladatokat. A döntő szintén a környezetvédelem és az újrahasznosítás köré épült. A diákok élvezték a versenyt, amelyen már tavaly is elindultak, de akkor nem jutottak el a döntőig. Most viszont tanáruk támogatásával a dobogó második fokára jutottak.

Napló-információ

2017. június 04., 13:46 szerző: Napló-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...