Ajka

2015.03.23. 20:20

Nagyszerű lovasverseny

Ajka - Gyermek lovasversenyt tartottak szombaton a Nomádia szabadidőparkban. A helyi fiatalok sikerrel szerepeltek - tájékoztatta a Naplót Bolláné Pék Bernadett parkvezető.

Penk Tímea

A Veszprém, Vas és Győr-Moson-Sopron megyei téli gyermek ügyességi lovas versenysorozat zárórendezvényére több mint kétszáz vendég érkezett. Több kategóriában versenyeztek a 13 éven aluli lovasok, köztük körülbelül huszonöt helyi gyermek. Az Ajkai Lovas Egyesület tagjai közül a vezetőszáras versenyben Földing Ádám szerezte meg az első helyezést. A díjlovas kategória E8-as versenyében Bolbos Laura első, Molnár Regina második, Heizler Boglárka pedig harmadik lett.

A haladóknál Ódor Luca első, Molnár Regina pedig harmadik helyezett lett. A kezdők ügyességi versenyében két ajkai dobogós lett, a második helyen Gombás Gréta, a harmadik helyen Weisz Panna végzett.

Díjugratásban 50-60, és 60-70 centiméteres akadályok között is Vasáros Fanni volt a legjobb. A 80-90 centiméteres versenyben Viasz Hanna győzött, és a második helyen is egy ajkai lovas, Nagy Evelin végzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!