Zirc

2015.02.09. 17:30

Régi-új klubelnök a lövészklub élén

Zirc - Tisztújító közgyűlést tartott az MTTSZ Területi Klub Zirc, melyen a tagság egyhangúlag választotta elnöknek Varjas Józsefet.

Kelemen Gábor

Régi-új elnökről van szó, hiszen Varjas József 1989 és 2009 között már vezette a klubot, sőt, alapítója is volt a Magyar Honvédelmi Szövetség megszűnését követően új keretek közé került lövészklubnak.

Az elmúlt években edzőként és sportolóként vállalt szerepet, de az ügyintézési feladatokból is aktívan kivette a részét.

Kukoda Péter munkahelyi elfoglaltságokra hivatkozva nem tudta tovább vállalni az elnöki tisztséget, ezért a tagság véleményét kikérve a klub korábbi elnökét jelölte utódjául, akit a közgyűlés egyhangúlag meg is szavazott.

A vezetőségben az ügyvezetői feladatokat továbbra is Dombi János látja el, a harmadik elnökségi tag pedig Mihályfi István lett.

Varjas József, a zirci lövészklub elnöke a várostól 2013-ban kapott életműdíjjal
Fotó: Kelemen Gábor

- Nagy kihívásnak érzem az újabb elnöki megbízatást. Immár nyugdíjasként sokkal több időt tudok áldozni az utánpótlás képviseletére és a folyamatban lévő vagy eltervezett fejlesztések megvalósítására - mondja az újonnan megválasztott klubvezető.

A lövészet a Bakony fővárosának máig egyik legsikeresebb sportága.

A versenyzők folyamatosan bizonyítanak a különböző megmérettetéseken; a kiváló eredményekről lapunk sportrovata rendszeresen beszámol.

Varjas József nem dőlt hátra a karosszékben akkor sem, amikor az önkormányzattól a közelmúltban Zirc Város Sportjáért életműdíjat vehetett át eddigi kimagasló tevékenysége elismeréseként.

Azóta is töretlen lelkesedéssel foglalkozik a fiatalokkal, gondozza a tehetségeket és aktív sportlövőként példát is mutat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!