Zirc

2014.03.24. 11:10

Pontosították a helyijárati menetrendet

Zirc – Maradics Vince helyi lakos panaszbejelentést tett a Naplónál, melyet megküldött a Bakony Volán Zrt. vezetői számára is. Olvasónk panasza nyomán pontosították a helyijárati autóbuszmenetrendet.

Müller Anikó Hanga

A zirci Maradics Vince panaszt tett lapunknál, melyet megküldött a Bakony Volán Zrt. vezetőinek is. Elmondta, a honlapról kiválasztott menetrend szerinti autóbusszal szeretett volna utazni a Rákóczi térről a közeli áruházhoz. Mivel a járat nem érkezett meg, érdeklődött a forgalmi irodában, ahol közölték vele, az adott időpontban nem közlekedik járat azon az útvonalon, már 2012 nyara óta. A panaszos gerincsérülése miatt nagyon nehezen mozog, igen érzékenyen érintette a dolog. Elkeseredetten és értetlenül tette fel a kérdést, miért nem az aktuális információt közlik a honlapon? Megkeresésünkre a Bakony Volán Zrt. vezetői, Heizer János műszaki igazgató és Szabó Gábor forgalmi igazgató válaszában hangsúlyozta: „sajnálatos módon a honlapunk legutóbbi adatbázis karbantartásakor egy korábbi menetrendi állapot került elérhetővé az utasok számára. A problémát a bejelentést követően azonnal javítottuk.”A kellemetlenségért a vezetők elnézést kértek a levélben, és remélik, hogy újabb utazásain megelégedéssel veheti igénybe a Volán szolgáltatásait Maradics Vince.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!