Zirc

2014.02.16. 17:50

Jelmezesek parádéja

Zirc - Negyedik alkalommal rendezték meg a helyi farsangoló bált, melyet telt ház, ötletes jelmezek, zsúfolt táncparkett jellemzett.

Kovács Erika

Az eseményt az önkormányzat, a Békefi Antal Városi Könyvtár és Művelődési Ház, a Zirci Országzászló Alapítvány, valamint a Zirci Német Nemzetiségi Önkormányzat közös szervezésében valósult meg a Reguly szakképző iskola tornacsarnokában.

A bált Ottó Péter polgármester nyitotta meg. Kovács Zoltán kormánymegbízott, a rendezvény fővédnöke huszáregyenruhában lépett a színpadra, s így köszöntötte a résztvevőket.

A bál ezúttal is remek hangulatban zajlott és nagyon sokan bújtak jelmezbe. A képen kannibáltáncosok vígadnak (Fotó: Kelemen Gábor)

Kreutz Károly vezetésével az Égigérő Fa Hagyományőrző- és Néptánccsoport csalogatta táncba a vendégeket, majd hajnalig tartó mulatság vette kezdetét. A maskarás bálozók késő esti felvonulását követően Hajdú Balázs humorista szórakoztatta az egybegyűlteket. A jelmezversenyt a közönség szavazatai alapján a Hupikék törpikék nyerték, második helyen végzett a Kannibál csapat, míg a dobogó harmadik fokára a Flinstone család állhatott fel. A bál ceremóniamestere Csizmadia Géza volt, a talpalávalót az Alibi zenekar szolgáltatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!