Személygépkocsi és motoros ütközött

2024.05.04. 13:35

Halálos baleset történt a 82-es főúton - frissítve (helyszíni fotók)

Egy középkorú férfi hunyt el abban a balesetben, amely a 82-es főúton történt szombaton dél körül.

Rimányi Zita

KORÁBBAN ÍRTUK: Személygépkocsi és motoros ütközött össze Zirc-Kardosrétnél szombaton dél körül információink szerint. A közelben lakók azt mondták lapunknak, teljesen lezárták az 82-es főutat a mentés, a kárelhárítás, a helyszínelés idejére. Több mentő- és rendőrautót láttunk a helyszínre sietni, és a Zirci Önkormányzati Tűzoltókat is riasztották. 

Fotó: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság

A forgalmat elterelik, az érintett szakaszt Nagyesztergár, Dudar, Bakonyoszlop, Bakonyszentkirály útvonalon lehet kikerülni.

A közlekedési baleset a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság tájékoztatása szerint az Imremajor és Gézaháza közötti útszakaszon történt, személyi sérüléssel járt.

A balesetben megsérült két autó és egy motor is.

FRISS: Az Országos Mentőszolgálat lapunknak küldött tájékoztatása: "A helyszínre több mentőegységet is riasztottunk, egy középkorú férfi életét az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette. További két főt súlyos, valamint két főt könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaim kórházba."

Csaknem egy hete, vasárnap is történt egy motoros baleset a 82-esen:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!