Zirc

2013.08.05. 22:00

Elvito, az aranyos

A közelmúltban alakult, de máris komoly eredményeket tudhat magáénak a zirci Elvito Ének- és Táncegyüttes.

Kelemen Gábor

A Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokságán és az Európa-bajnokságon például minden énekes kategóriában arany minősítést szereztek.

Az„aranyos” csapat: Tóth Dalma, Vincze Kitti és Lakatos Bence (Fotó: Kelemen Gábor)

 

Vincze Kitti, noha a család közismert judós hagyományokkal rendelkezik, a versenytáncot választotta. S hogy nem volt rossz döntés, azt a 2012-ben partnerével elért világbajnoki címe bizonyítja. Zirc városa különdíjjal ismerte el a tevékenységét, s alighogy átvette a kitüntetést, másik oldalát is megmutatta: énekelt. Mögötte különleges, saját maga által kidolgozott koreográfiájával állt elő Tóth Dalma, akivel gyerekkoruk óta együttműködnek. Sikeres csapatot alkotnak a veszpré-mi Lakatos Bence énekessel kiegészülve, döntőbe jutottak a Balaton Hangja tehetségkutatón.

A Magyar Látványtánc Sportszövetség kiírására összesen hét produkcióval neveztek, s a hazai rendezésű Európa-bajnokságon majdnem minden kategóriában arany minősítést szereztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!