Zirc

2014.12.20. 20:40

Ajándék a Bóbita csoportnak

Zirc - A Gyűszűkék Foltvarró Klub alkotásaiból nyílt kiállítás a Békefi Antal Városi Könyvtár közművelődési klubtermében.

Kelemen Gábor

A zirci foltvarró klub 1997-ben alakult, s évről évre rendszeresen megmutatja szemet gyönyörködtető alkotásait a nagyközönségnek.

A kiállítást Kálovits Gabriella művelődésszervező nyitotta meg, egyben tolmácsolta a jelenlévők felé az eseményen családi okok miatt jelen lenni nem tudó Bieberné Réz Ágnes igazgató gondolatait.

A tagoknak van egy közös munkájuk is, amelyet a Zirci Benedek Elek Óvoda Bóbita csoportjának ajánlottak fel. A zirci városi könyvtárban Cserepes Klára, Egervölgyi Dezsőné, Jelencsik Isvánné, dr. Katona Péterné, Kujbus Ferencné, Máhl Andrásné, Simon Mártonné, Slajchó Györgyné, Szabó Dénesné, Szabó Lajosné, Tóth Andrásné, Valler Mihályné és Volf Ferencné alkotásait csodálhatjuk meg egészen február végéig.

A kiállításmegnyitón közreműködött Csaba Lilla, Nagy Judit és Nagy Tamás. A Gyűszűkék Foltvarró Klub kiállításnyitója immár hagyományosan tombolasorsolással zárult, melyen a tagok által készített tárgyakat lehetett nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!