Zirc

2015.11.12. 17:21

Lankadatlan lelkesedéssel dolgozik

Zirc – Kimagasló szakmai tevékenységéért a Zirc város közszolgálatáért szakmai kitüntetésen belül Zirc szociális ellátásáért kitüntetést Szemmelveiszné Pécsi Ildikó, a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ fogyatékosok nappali ellátásának vezetője kapta.

Kutasi Zsófia

A szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepségen a Gobelin teremben elhangzott, Szemmelveiszné Pécsi Ildikó 2007-től a Zirc Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ dolgozója, tanító-népművelő, illetve gyógypedagógiai tanár, oligofrén pedagógus képesítéssel és közoktatás vezetői, valamint szociális szakvizsgával rendelkezik. Ezeken kívül számos tréningen, tanfolyamon, képzésben vett részt például személyiségfejlesztő, mentálhigiénés, kiégés elleni, mediátor, kommunikáció és konfliktuskezelő, kompetenciabővítő tréningeken, amelyek mindennapi munkájában, a fogyatékosokkal való bánásmódban segítik.

Balról Nagyné Fáró Katalin, a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetője, Ottó Péter polgármester, Szemmelveiszné Pécsi Ildikó, a Zirci Járás Szociális Szolgáltató Központ fogyatékosok nappali ellátásának vezetője és Németh Gábor az emberi erőforrás bizottság tagja

Szemmelveiszné Pécsi Ildikó

A gyermekvédelemben végzett kimagasló tevékenységét 2001-ben a Gyermekvédelemért díjjal jutalmazták. A fogyatékos fiatalokkal hozzáértéssel és a mai napig lankadatlan lelkesedéssel dolgozik. Munkáját magas szakmai színvonalon, lankadatlan figyelemmel, segítőkészen végzi. Hozzá bárki bármikor fordulhat, ha gondja, problémája van, messzemenőkig védi a fogyatékos fiatalok érdekeit, harcol azok érvényesítéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!