Labdarúgó NB I

2024.05.17. 22:57

Hazai pontszerzéssel zárta a szezont a búcsúzó Mezőkövesd

A sereghajtóként búcsúzó Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a vendég MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga 33., szezonzáró fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

MW

Forrás: Facebook / MTK Budapest

Gyors MTK-góllal indult a találkozó, a veterán Németh avatta fel a 18 éves, élete első élvonalbeli mérkőzésén pályára lépő Juhászt. A folytatásban is a fővárosiak voltak aktívabbak, mégis kis híján egyenlített az ezúttal már csak két légióssal futballozó Mezőkövesd, de Rácz hatalmasat védett. 

A második játékrész gyakorlatilag teljesen eseménytelenül csordogált, a kapusokat egyáltalán nem tesztelték. 

A csapatok a hajrában sem erőltették meg magukat, de a hosszabbítás első percében végül egy szép baloldali beadást követően Kállai fejesével egyenlített a Mezőkövesd. 

A sereghajtóként búcsúzó Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a vendég MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga 33., szezonzáró fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. 

A Mezőkövesd sorozatban kilenc elveszített hazai bajnoki után szerzett pontot. 

OTP Bank Liga, 33. (utolsó) forduló: 

Mezőkövesd Zsóry FC-MTK Budapest 1-1 (0-1 

Mezőkövesd, v.: Derdák 

gólszerzők: Kállai (91.), illetve Németh (4.) 

sárga lap: Szolgai (56.), Kállai (84.), illetve Horváth A. (28.), Varju (36.), Hej (37.), Jurina (90.) 

Mezőkövesd Zsóry FC: 

Juhász - Kállai, Szivacski, Pillár, Vajda (Kojnok, 72.) - Brtan (Szilágyi, 86.), Szolgai (Ináncsi, 73.) - Molnár G., Cseri (Nagy G., 59.), Szalai J. - Drazic (Kócs-Washburn, 72.) 

MTK Budapest: 

Rácz - Varju, Kádár, Nagy Zs. -  Hej (Kocsis, 59.), Horváth A. (Végh, 83.), Kata, Kovács P. (Antonov, 59.) - Bognár - Stieber (Vadnai, 60.), Németh (Jurina, 74.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában