Veszprém

2014.11.21. 06:58

Tüskés Díjjal jutalmazták

A Veszprém Megyei Sporttanács, új nevén a Sport Szövetség közgyűlése idén Baross Gábor geológusnak, a Veszprém Megyei Természetbarát Szövetség korábbi elnökének ítélte a már hagyományosan, Tüskés Endre Veszprém megyei sportigazgató, tájfutó szakedző, versenybíró és sportoló emlékére alapított Tüskés Endre-díjat.

Jákói Bernadett

Idén tizedik alkalommal Baross Gábor geológus, természetjáró, sportszervező vehette át a Veszprém Megyei Sport Szövetség nívós elismerését (Fotó: Jákói Bernadett)

2004 óta a Szövetségek elnökségi javaslatára adják át az elismeréseket, és javasolnak évente megfelelő személyeket. Ezzel a díjjal - amely tisztelgés az egykori, éppen tíz éve tragikusan elhunyt  sportigazgató emléke előtt, -olyan szövetségi munkában kiemelten tevékenykedő sporttársakat ismernek el, akik hosszú időn keresztül Veszprém megye sportmozgalmát emelték tevékenységeikkel. Az idén is, mint hagyományosan minden évben  a díjat Tüskés Tivadarné Kati nénitől, Tüskés Endre édesanyjától vehetik át az erre érdemeltek. Csík Ferenc a Veszprém megyei Sporttanács leköszönő ügyvezetője méltatta Baross Gábor geológiai szakmai munkásságát, több évtizedes természetjáró és túraszervezői tevékenységét.

Címkék#Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!