Veszprém

2015.03.13. 15:59

Kokárdát osztott a Jobbik Ifjúsági Tagozata

Veszprém – Országos kokárdaosztó akciót szervezett a Jobbik Ifjúsági Tagozata. Nagy öröm számunkra, hogy a kezdeményezésünkhöz évről-évre több csoportunk csatlakozik – hangzott el Varga Bence sajtótájékoztatóján.

Szám Dorottya

A Jobbik Veszprémi Ifjúsági Tagozatának elnöke elmondta, hogy az ország számos pontján, a legtöbb településen jelen tudnak lenni, hogy néhány nappal a nemzeti ünnepünk előtt kokárdát osszanak. Kezdeményezésük célja, hogy felhívják a honfitársaik figyelmét arra, hogy március 15. nem csupán egy piros betűs nap a naptárban, hanem egy történelmi jelentőségű nemzeti ünnep, melyre minden magyar büszke lehet. Varga Bence hozzátette, hogy az akció pártpolitikától független, csupán szeretnék, ha minden ember büszkén tűzné a szíve fölé a kokárdát és magáénak érezné az ünnepet.

Varga Bence szeretné, hogy minden magyar büszkén viselje a kokárdát Fotó: Szám Dorottya

A Jobbik és a Jobbik IT közösen meghirdette 2015-re az önkéntesség évét, melynek keretében számos hasonló akciót szerveznek. Országgyűlési képviselőik havonta egy napot egy szociális intézményben vagy egy adott ágazatban fognak teljes műszak keretében ledolgozni annak érdekében, hogy megismerjék a problémákat és tudatosabb döntéseket hozzanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!