Erőemelés

2024.05.03. 20:14

Ajkán rendezik az Erőemelő Liga Kupát ezen a hétvégén

Kezdetét vette az ajkai jégcsarnokban a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa pénteken. A három napos eseményre közel hatszázan neveztek az ország minden pontjáról.

Veol.hu

Fotó: Illusztráció: pixabay

Az eseményt különlegessé teszi, hogy a résztvevők az indulással szerezhetnek belépőt az adott versenyévben a nemzetközi versenyekre, épp ezért az ország minden pontjáról érkeznek majd erőemelők.
A programok minden nap 9 órakor kezdődnek és előreláthatólag 18 óráig tartanak. A versenyt pénteken Geri Gyula, a Sportváros Nonprofit Kft. ügyvezetője, mint a verseny szervezője nyitotta meg. 
Kísérőprogramban és kiállítókban sem lesz hiány, több táplálékkiegészítőt és edzéssegítő eszközt forgalmazó stand várja az érdeklődőket, illetve a Csingervölgy Nonprofit Kft. információs pontja, ahol a vendégek tájékozódhatnak a város környéki programokról.

A szombati napon szkanderbemutató várja az érdeklődőket 14 órától, valamint éttermi kitelepülés mindhárom versenynapon. Az esemény zárónapját vasárnap tartják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!