Tapolca

2015.03.06. 16:00

Tapolcai választás - A Fidesz célja a dolgozó embereket képviselni

Tapolca - A munkahelyteremtő beruházások és a dolgozók terheinek csökkentése a legfontosabb a térségben.

Tóth B. Zsuzsa

Minderről Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő jelöltje beszélt pénteki sajtótájékoztatóján a Tamási Áron Művelődési Központban. Fenyvesi elmondta, hogy az utóbbi időszakban három százalékkal nőtt a gazdaság, szinte nulla százalékos az infláció, 400 ezer új munkahely létesült országos szinten.

Fenyvesi Zoltánt, a Fidesz-KDNP jelöltjét Kovács Zoltán mutatta be 
Fotó: Nagy Lajos

- Sok beruházás indult, mindegyike az előző városvezetés idejében. Támogatom, hogy valamennyi megvalósuljon és újabbak kezdődjenek. Az uniós fejlesztési lehetőségek közül minél többet meg kell valósítani, egészségügyi, oktatási területen. Javításra szorul az úthálózat és tenni kell azért, hogy a laktanya ipari park legyen. Lényeges a dolgozók terheinek csökkentése, a béremelések támogatása, az óvodai, bölcsődei fejlesztések sora – mondta Fenyvesi Zoltán. Leszögezte, hogy azért dolgoznak, hogy a korán kelő magyarok terhei jelentősen csökkenjenek. Kovács Zoltán államtitkár arról beszélt, hogy a megyében 60 százalékkal csökkent az elmúlt négy évben a munkát keresők száma.

- Célunk a dolgozó emberek képviselete. Ehhez a kormányzattal együttműködni képes képviselő kell a térségben. Fontos az együttműködés a banki elszámoltatás, a béremelések, az óvodáztatási program terén. Utóbbi esetében az állam 60 százalékban kész fedezni a gyerekek napi háromszori étkezését – mondta Kovács Zoltán. Hozzátette, hogy lakásprogram indul és adókedvezmény bővítésre számíthatnak a családok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!